Visit Uusikaupunki

Reviews of Uusikaupunki experiences

Night of Ancient Lights-cruise at Katanpää island

Kiva tapahtuma. Hyvin järjestetty. Pari asiaa/ehdotusta. Musiikki laivan kannella ei mielyttänyt kaikkia, eikä minuakaan. Eli musiikkia voisi soittaa sisätiloissa mieluummin. Ja toinen, että järjestäjän toimesta voisi tiedustella etukäteen, jos tarvitsee kuljetusta risteilyn jälkeen esim hotelliin tms. Ugin taxi kun on mitä on. Kiitos kivasta kokemuksesta!
Jukka

Sailing day with galley Olga to Katanpää fort island

Hieno reissu. Kaikki luvattu toteutui ja vielä vähän ekstraakin. Purjehdus oli kiva kokemus ja lapset ja nuoret aktivoitiin kivasti mukaan. Lohikeitto oli maukasta ja kuumaa. Vierailu Katanpäälle osaavan oppaan johdolla oli antoisa. Hatun nosto kaikille jotka jaksavat huolehtia Olgasta ja Katanpään miljööstä. Arvostan todella paljon asialleen omistautuneita jotka tekevät työtä sen eteen jotta me muut saamme nauttia parhaista paloista.
Leena

Sailing day with galley Olga to Katanpää fort island

Retki oli todella onnistunut. Tunnelma oli rento ja ihanan kiireetön. Miehistö oli todella mukavaa. Ruoka oli herkullista, ja kivana extrana pääsin kiipeämään mastoon, mikä kruunasi koko reissun!
Satu-Hannele
Visit Uusikaupunki kümmert sich um die Vermarktung dieser Site, ist jedoch weder für den Inhalt noch für den Verkauf der Erlebnisse verantwortlich.
Powered by Doerz Local.